Pentisol Oy

Pentisol Oy on vuonna 1981 perustettu järvenpääläinen aerosolipakkaamo. Olemme perheyritys jo toisessa polvessa ja voimme kiistatta sanoa olevamme alamme innovatiivisin yritys Suomessa. Pentisolista saatte perinteisten aerosolituotteiden lisäksi myös erilaisia irtoaineita sekä erilaisia pakkausvaihtoehtoja: uudelleentäytettäviä Penti Refill –pulloja sekä pussiventtiilituotteita.

Valikoimamme on laaja – tuotteet teollisuuteen ja autoiluun, tuotteet elintarviketeollisuuteen (mm. vuokasprayt), spraymaalit, pesu- ja puhdistusaineet kotitalouksille jne.

Mottonamme on ollut ja on edelleen ”Jos sinulla on idea tuotteesta, jonka haluaisit pakkauttaa, me voimme toteuttaa sen!”

Yrityksemme perustajaa Penttiä lainaten, aerosolipulloonhan voi laittaa mitä tahansa, paitsi kiviä. Haluamme palvella sekä pieniä että isoja yrityksiä, joustavuus on voimavaramme. Sijaintimme keskeisellä paikalla, lähellä Helsinkiä, takaa nopeat toimitukset kaikkialle niin kotimaassa kuin ulkomaillekin.

Valmistamme korkealaatuisia tuotteita teollisuuteen, autoilijoille, kotitalouksille, urheiluun ja vapaa-aikaan sekä elintarviketeollisuudelle. Palvelemme kaikkia asiakkaitamme, koosta riippumatta, yksilöllisesti ja pyrimme löytämään kullekin sopivat tuotteet.

Rahtitäyttö on tärkeä osa palveluamme, pakkaamme asiakkaidemme omia tuotteita heidän omilla tuotemerkeillään. Kysy tarjousta, teemme sen mielellämme! Nykyaikaiset ja tehokkaat laitteemme sekä joustava kapasiteettimme takaavat nopeat ja varmat toimitukset.

Pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme ja tuotteitamme ympäristöystävällisempään suuntaan. Käsittelemme ja varastoimme kemikaaleja laajamittaisesti ja toimintaamme valvotaan. Kumppanimme niin Suomessa kuin maailmallakin ovat alansa edelläkävijöitä, etsimme jatkuvasti uusia tuotteita valikoimiimme, jotta pysymme kehityksen kärkijoukossa. Vihreä ajattelu on tätä päivää, panostamme siihen, koska uskomme sen olevan avain parempaan huomiseen. Kehittämämme Penti Refill Spray System on tästä loistava esimerkki. www.pentirefill.fi

Kotimaisten asiakkaidemme lisäksi meillä on tyytyväisiä asiakkaita myös muissa EU-maissa. Mikäli teidän valikoimiinne sopisi Pentisolin aerosolit ja kemikaalit, otathan yhteyttä, annamme mielellämme lisätietoja ja tarjoamme tuotteitamme.

 

Valikoimistamme löytyvät mm. seuraavia tuoteryhmiä:

TEOLLISUUS

Voitelu- ja suoja-aineet
Rasvanpoisto- ja irrotusaineet
Huoltokemikaalit
Prince-kaasupistoolit

MAALIT

Teollisuuden merkkaus- ja paikkamaalit
Värisävytys asiakkaan toiveiden mukaan

LIIKENNE

Huolto-, puhdistus ja kunnossapitokemikaalit
Voiteluaineet

KOTITALOUS

Pesu- ja puhdistusaineet
Desinfiointiaineet
Kiillotusaineet

URHEILU JA VAPAA-AIKA

Kylmäspray ja -pussi, linimentti ja tartuntaspray
Tekstiilien ja jalkineiden kyllästysaineet
Voiteluaineet mm. polkupyörille, rullalaudoille ja -luistimille, mikroautoille

KOSMETIIKKA

Hiuslakat, muotovaahdot, partavaahdot ja -geelit
Deodorantit ja hajusteet

ELINTARVIKKEET

Vuokaspray
Maustesuihkeet

HALUATKO OMAN TUOTTEEN

Valmistamme aerosoleja sinun toiveidesi mukaan

Olemme valmiina, ole hyvä ja kysy tuotteistamme, palvelemme Sinua mielellämme!